Actievoorwaarden

Algemene Voorwaarden Acties Scrapdelight

Inleiding
Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden, die van toepassing zijn op acties van Scrapdelight. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruikt maakt van of een bestelling plaatst met een actie en bevatten belangrijke informatie voor u als koper. Lees de Algemene Voorwaarden daarom goed door. 

Definities

 1. Acties en kortingscodes worden uitschreven door Scrapdelight, gevestigd te Linschoten en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer KvK 72856866 handelend onder de naam Scrapdelight.
 2. Voorwaarden zijn van toepassing op digitale en gedrukte kortingscodes, aangeboden door Scrapdelight en in te wisselen bij Scrapdelight.
 3. Belangrijke informatie omtrent de korting en/of actie worden dan wel vermeld op de uiting waarop de actie en/of kortingscode wordt gecommuniceerd, alsmede vermeld op deze pagina. Dit kan informatie zijn rondom de aard, duur en vervaldatum, alsmede specifieke voorwaarden om recht te hebben op een bepaalde actie en/of korting.
 4. Kortingscodes uitgegeven door Scrapdelight, kunnen gebruikt worden op www.scrapdelight.nl en/of de fysieke winkel. Kijk hiervoor naar de specifiek gecommuniceerde voorwaarden van de actie en/of korting.
 5. Scrapdelight behoudt zich het recht om bepaalde artikelen of diensten uit te sluiten van kortingen en/of acties.
 6. Kortingen en/of acties zijn niet met terugwerkende kracht te gebruiken en zijn niet van toepassing op reeds openstaande bestellingen.
 7. Tenzij anders vermeld, kunnen kortingen en/of acties slechts eenmaal per persoon gebruikt worden.
 8. Als een kortingscode gebruikt wordt voor artikelen waarvan de (totale) prijs onder de waarde van de kortingscode ligt, vervalt de overige waarde van de kortingscode
 9. Aanbiedingen gelden zolang voorraad strekt en kunnen eerder komen te vervallen dan de gecommuniceerde duur.
 10. Indien producten geretourneerd worden, waarmee de kortingscode is gebruikt, dan komt de korting te vervallen.
 11. Acties en/of kortingen zijn niet in te wisselen voor contanten. De acties en/of kortingen worden eenmalig verstrekt en zullen in geval van verlies of diefstal niet vergoed of vervangen worden.
 12. Kortingen en/of acties mogen niet gebruikt worden voor andere doeleienden dan waarvoor deze zijn uitgegeven en mogen niet gewijzigd of vervalst worden.
 13. Kortingen en/of acties zijn niet geldig in combinatie met andere korting en/of acties, tenzij anders expliciet anders vermeld.
 14. Kortingen zijn niet geldig op workshops, het merk Cricut, machines van Cricut, Heidi Swapp Minc en Sizzix Big. Overige producten, bijvoorbeeld nieuwe producten, kunnen uitgesloten worden van kortingen. Deze producten worden dan benoemd of niet meegerekend in de kortingen via de winkelmand.

 

 

Actievoorwaarden flyer

 • Deze actie is geldig op de data genoemd op de flyer
 • Deze actie is niet geldig op bovengenoemde uitzonderingen
 • Deze actie is niet in te wisselen tegen contanten
 • Deze actie moet door de klant ingevuld worden, deze kan niet door Scrapdelight worden toegevoegd
 • De actie kan slechts eenmaal gebruikt worden per persoon

 

Verlopen acties
Alle acties met zonder een datum of acties met een datum in het verleden zijn niet meer geldig. 

 

Contactgegevens
Mocht u na het lezen van deze Algemene Voorwaarden vragen, klachten of opmerkingen hebben, neem dan gerust schriftelijk of per e-mail contact met ons op.

Scrapdelight
van Rietlaan 16
3461 HW Linschoten
e-mail: contact@scrapdelight.com

KVK 72856866
BTW NL859262595B0

 

Algemene voorwaarden acties opgesteld door Scrapdelight, 18 oktober 2018. Tussentijds worden er een updates gedaan op de aanbiedingen, niet op de algemene tekst.

Op onze algemene voorwaarden acties is copyright van toepassing.