Nieuwe website

Onlangs hebben we een nieuwe website gelanceerd om jouw ervaring beter, mooier en makkelijker te maken. Dit brengt natuurlijk een paar vragen met zich mee. Maak je geen zorgen, die zullen we beantwoorden.

Wat kan je verwachten op de nieuwe website en wat verandert er voor jou?
Hetzelfde aanbod als op scrapdelight.nl te vinden was, maar dan overzichtelijker. Daarnaast is het betaalproces een beetje verandert; In plaats van dat je moet wachten op de factuur en betaallink kan je nu direct via de website betalen. Dit maakt het bestelproces een stuk eenvoudiger en korter. 

Uit veiligheid overwegen hebben we besloten om de oude accounts niet over te zetten naar de .com website. Dit betekent dat, wanneer je wilt shoppen, je wel even een nieuw account moet aanmaken via deze pagina. Dan weten we zeker dat de informatie weer accuraat is en kloppen de mailadressen ook, gezien in het oude systeem meerdere adressen ingevoerd konden worden. Daarnaast zijn er andere beveiligingseisen aan het nieuwe systeem. 

Maar wat gebeurt er dan met mijn oude account? Je account van scrapdelight.nl blijft sowieso nog beschikbaar tot 31 mei. Je hebt dus tot dan de tijd hebt om media te bekijken en eventueel facturen te downloaden. Veel media zullen wij op een later moment weer beschikbaar maken op diverse kanalen. Een deel van de media, die te oud of in samenwerking met andere mensen was, zal niet meer terugkomen. Workshops die recent nog beschikbaar waren voor verkoop, zullen wij sowieso overhuizen.

Wil je de Scrapdelight nieuwsbrief blijven ontvangen? Meld je dan op de nieuwe website aan. Doe je dit niet, dan zul je binnenkort geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen en alle leuke nieuwtjes en acties mislopen. Aanmelden kan heel makkelijk: ga naar www.scrapdelight.com en scroll helemaal naar beneden. Hier vind je de mogelijkheid om je aan te melden. Als je een nieuw account aanmaakt kun je je ook direct aanmelden voor de nieuwsbrief.

 

We houden je op de hoogte en doen ons best om alles zo optimaal mogelijk te laten werken. Als je vragen hebt staat onze klantenservice voor je klaar!