Scrapdelight Q&A

Als je op deze pagina beland bent, dan heb je waarschijnlijk via de nieuwsbrief of een ander kanaal vernomen dat we een pauze gaan houden met Scrapdelight.

Mocht dit niet bekend zijn, dan vind je hier de nieuwsbrief.

We kunnen ons indenken, dat dit wel enige vragen op zal roepen en daarom deze pagina om hopelijk alle vragen te kunnen beantwoorden.

Mocht jouw vraag er nu niet tussen staan, mail ons dan gerust!

Indien er vragen binnen komen die relevant zijn voor meer mensen, zullen we de pagina aanvullen.

 

 

Namens het team veel dank voor de mooie momenten deze 16,5 jaar en we kijken uit naar de momenten die nog gaan komen in de toekomst. Hoewel deze deur sluit, is dit geen zins een afscheid. 

 

 

Wat betekent een pauze?

Voor ons betekent het in ieder geval dat we startend in 2023 de activiteiten van Scrapdelight voorlopig naar 0 brengen. Dit geeft ons de rust en ruimte om te ontdekken hoe we de toekomst met Scrapdelight zien. Na 16,5 jaar voelde het momenteel meer alsof we de winkel in stand hielden omdat het liep en we zoveel hadden opgebouwd in die jaren, maar niet omdat onze passie hier nog lag. Dit werd versterkt door leveringsproblemen, incomplete lijnen, etc. We begrijpen goed dat Covid en de hiermee bijkomende problemen als het gebrek aan beurzen/shows en ook de druk op productie en grondstoffen meespelen. 
Onze focus is al jaren verspreid over de verschillende bedrijven, maar om uit die sneltrein te stappen en echt door te kunnen pakken met wensen en plannen, terwijl we ook letten op onze eigen grenzen, is het beter om ook een stapje terug te doen.

 

Tot wanneer zijn jullie open?

De winkel blijft sowieso open, maar zal na 2022 alleen de producten van DLS Design verkopen, als ook bepaalde basis producten van algemene merken, die DLS Design niet zelf produceert. Denk aan lijm, tape, gereedschap en inkten.
Vanaf nu tot eind 2022 zullen we zoveel mogelijk van de Scrapdelight voorraad verkopen en de winkel aanpassen naar DLS Design. 

 

Kan ik mijn cadeaubonnen nog inleveren?

Hoewel we enige tijd geleden al wel bewust gestopt zijn met de verkoop van de cadeaubonnen, kunnen we ons indenken dat je wellicht nog een bon hebt liggen. Bonnen kunnen tot eind 2022 ingeleverd worden, of tot zolang wij voorraad van Scrapdelight hebben.

Bonnen kunnen niet omgezet worden naar tegoeden voor DLS Design en bonnen zijn niet in te wisselen voor contanten. 

 

Wat gebeurt er met mijn spaarkaart?

Indien je nog een volle spaarkaart hebt, kun je deze tot eind 2022 inleveren. We zullen vanaf heden geen stempels meer op de spaarkaarten bij zetten. 

Stempelkaarten kunnen niet omgezet worden naar tegoeden voor DLS Design. DLS Design heeft zijn eigen spaarsysteem. Volle kaarten kunnen niet ingewisseld worden voor contanten. 

 

Wat gebeurt er met de winkel?

De winkel blijft en in plaats van een gedeelte voor Scrapdelight en een gedeelte voor DLS Design, zal het nu enkel DLS Design worden.

DLS Design heeft een aantal basis producten opgenomen, zodat er wel voorzien kan worden in een aantal basis behoeften als lijm, tape en gereedschap.